Известие

Collapse
No announcement yet.

Помагайте братяяяяя!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помагайте братяяяяя!!!

Ударих GTV-to, ко да ви казвам ебати тъпата история - предна броня даун, преден фар даун(здрав ма усукан нагоре), калничето под прдния капак в ляво и то даун огънати стойки на фара, скъсано ухо на стъкломиячното, КАЗВАЙТЕ ОТ ДЕ ДА ПОРЪЧВАМ В БГ ЧЕ СЪМ БЕСЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН!!!!!
    "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
    sigpic

ебаси гадното съболезнования колега...
    мисля че в АутоИталия най-бързо идват нещата, но сичко зависи от късмета
    Аз утре ще ходя да си поръчвам халоген от там. 2 седмици е срока почти винаги. И бързай да не дойдат празниците че тогава почиват и в Италия ... и то яко...
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Много ти се моля Пропър провери за тия работи за цените, че направо главата ми пуши!!!!
      sigpic

Comment

Батко не в аутоиталия ами ТиН. Аз сменях 2та фара предната броня и капака и там некви други глупости. В аутоиталия освен двойна цена ми казаха 2 месеца за фаровете. В ТиН ми казаха че ше дойдат за две седмици, а дойдоха за 10 дена. Така че - . Фара струва 660 лв. бронята 800 ма за бронята не съм сигурен, че фактурите не са в мен са, но торе-долу там. А ти за калника ли говориш, или за подкалника? А това "скъсано ухо на стъкломиячното" какво точно представлява
        Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Първоначално публикувано от sharky
          Батко не в аутоиталия ами ТиН. Аз сменях 2та фара предната броня и капака и там некви други глупости. В аутоиталия освен двойна цена ми казаха 2 месеца за фаровете. В ТиН ми казаха че ше дойдат за две седмици, а дойдоха за 10 дена. Така че - . Фара струва 660 лв. бронята 800 ма за бронята не съм сигурен, че фактурите не са в мен са, но торе-долу там. А ти за калника ли говориш, или за подкалника? А това "скъсано ухо на стъкломиячното" какво точно представлява
          значи в ТиН ще сравня също цената, мене срока не ме бърка, за емблеми и халоген става въпрос..

Comment

такаа... вече гледам ф-рата - 330 халоген и 539 фар. цените са в български лева за един брой
            Audi A6 & Alfa GTV

Comment

такаа... вече гледам ф-рата - 330 халоген и 539 фар. цените са в български лева за един брой
              е може ли така да ми скапеш настоението баси цената........

Comment

еми баце тва е с ДДС, ако ше те успокои по някакъв начин...
                Audi A6 & Alfa GTV

Comment

еми баце тва е с ДДС, ако ше те успокои по някакъв начин...
                  ох тва ме успокои

не бе ти не си виновен естествено, ама да си поплачем...помага за кратко

после само някой да ме глоби че карам на халогени....за 330лв не ше карам ми цветомузика ше им вържа да мигат да ги ....

дано ми покрият фактурата цялата от застраховката, вече е описан и ще го поръчвам... дано не летят повече камъчета по пътя че е безумна цената просто

Comment

Благодаря на Шарки и Пропър за съдействието, днес ходих тук до едни наши майстори дето се занимават само и изключително само с възстановяване на пластмасови брони и въобще елементи по талигите, та ми сметнаха кво ше ми струва - излезе около 250 кинта със всичко (боя, шприцове, мицове ) и цялостно пръскане на бронята и предния капак (щото и там има малко) с лак, трябва и една джаджа да се изправи там дето се държи фара, бе има си работа. Кво ше кажете? Преди тва обаче ше мръдна до застрахователя да направи ликводацията че......... и така хайде със здраве. Още веднъж благодаря. И пишете за лепенето и възстановяването. Тук тия мноо ги хвалят!!!
                    sigpic

Comment

Да ама не, бронята не може да се лепи, дайте ми телефона на ТиН братя, че съм умопомрачен вече!!!!!!!
                      sigpic

Comment

Т&Н кар Адрес: магазини
                        1. ул. Оборище 95 тел. 02/ 943 48 74
                        2. бул. Гоце Делчев бл. 2 тел. 02/ 850 44 05
                        3. Люлин блок 820 намиращ се срещу Булгаргаз тел.8268910
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Заповядай,
                          Т&Н кар Адрес: магазини
                          1. ул. Оборище 95 тел. 02/ 943 48 74
                          2. бул. Гоце Делчев бл. 2 тел. 02/ 850 44 05
                          3. Люлин блок 820 намиращ се срещу Булгаргаз тел.8268910
                          1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                          2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                          1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Закъсня Иво

Звънни само на един магазин - те ще ти проверят(няма нужда да звъниш и на трите) - почни от първия
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ше поръчвам ма нека да пробвам първо да я залепят, я някой ако знае някво лепило дето ем да хваща на гумени повърхности здраво ма мноо здраво, хем да може да се обработва с кид, и да е гъвкаво щото се оказа че материалът от който е направена бронята а предполагам и голяма част от автомобила е от него, се оказа няква гумено-пластмасова пресована сплав, хитро ма ко е по слаб удара...............просто като решите да награявате то нито се топи, нито .....рпосто се изпарява бе....не може да се определи, майсторчето /най-добрия в стз/ каза че тва не мое се лепи по стандартния начин. Вариянта с епоксидната смола и мрежичката отпада. Просто епоксидната смоля няма да хване на гумата или там квото е. Давайте акъл колеги.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X